צלקות אקנה גלי רדיו או לייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/12/2014 | 14:37 | מאת: ע

מה עדיף לטיפול בצלקות אקנה: מכשירי הלייזר מהדור החדש - טיפול של חימום שאחריו יש קצת אודם בפנים ואין צורך להישאר בבית, או גלי רדיו מבוסס על אותו רעיון? כמו כן האם יש סכנה בשימוש בגלי רדיו - שינוי במבנה התאים?

לצערי, לא זה ולא זה. למעשה אין לנו פתרון לצלקות בכלל, ולצלקות אחרי אקנה בפרט. ומעבר לזה, אם מדברים על שפור כלשהו, ולו קל,ככל שהטפול אגרסיבי יותר, ההחלמה איטית יותר, והתוצאה ככל הנראה, מעט, כפוף לאשר נאמר מעלה, מספקת יותר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית