קסנטלזמה - מימון ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/01/2014 | 08:36 | מאת: האומן

שלום . הניתוח הזה היה פעם ממומן בקופת חולים , האם כעת הוא כלול בסל? בחוץ ביקשו על ניתוח פרטי כ 5000-6000 ש"ח , האם יש מקום שמחירים נמוכים יותר? דרך משלים או כדומה?

זהו אכן טפול אסתטי, עלותו נובעת ממספר העפעפיים המעורבים, ומגודל הנגעים. הטפול המועדף על ידי הינו בלייזר, אך צריך לדעת שיש שעורי הישנות לא מבוטלים והם עולים ככל שיותר עפעפיים מעורבים בתהליך. עליך לברר לגבי המקומות השונים בהם מבוצע הטפול, ובהתאם, את העלויות.

30/01/2014 | 09:17 | מאת: האומן

שלום, קבלתי הצעה להסרה בשיטת צריבה וגילוח( גילוף) מפלסטיקאי , האם יש הבדל בשיטה זו לבין לייזר? סיכונים/תוצאות / דיוק/ הצעת מחיר הייתה לאחר הנחות פלטינום לא יותר מ 1500 ש"ח בשני העפעפיים. תודה על תשובה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית