הגדלת פין

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/11/2013 | 00:54 | מאת: שוקי

שלום פרופסור :) ראיתי בתכנית טלויזיה אמריקאית שיש אפשרות להגדיל את איבר המין ע"י זריקות חומצה הילאוראונית (בעיקר עיבוי) האם ידוע לך על הליך זה? האם מבצעים אותו בארץ? למי אוכל לפנות בעניין?

כעקרון, מציע לך לרדת מהעניין. אמנם חומצה היאלורונית בניגוד לחומרים זרים אחרים כסיליקון פחות מסוכנת, אך בכל מקרה, לא מדובר בהגדלה אלא בעיבוי, הוא זניח, כי בכמות רבה יווצרו גושים, ובכל ההעור הדק במקום איננו מאפשר עיבוי אחיד. אינני נוהג להמליץ בכלל, ובפרט לא בעניין כזה שאינני מאמין בו.

08/08/2016 | 22:46 | מאת: יוני

היי, באותו עניין, קבעתי עם פלסטיקאי בשם מיכאל בזיוריאנו הזרקה של חומצה היאלורונית לצורך עיבויי פין. האם ידוע לך על סכנות או סיבות שעשויות לגרום לי לבטל את התור? מעבר לכך שהשינויי הוא זניח, את זה אני מבין. אני מתכוון יותר לסיבות בריאותיות או אסתטיות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית