זיהום כתוצאה מהגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/11/2013 | 12:24 | מאת: רחל

זה כשבוע ימים חברתי סובלת מכאבים עזים וזיהום שנבע כתוצאה מניתוח הגדלת החזה. הרופא המנתח בדק אותה ואמר לה שזה קורה הוא נתן לה אנטיביוטיקה חזקה אולם היא עדיין מרגישה כאבים עזים ומחום גבוה. האם הזיהום הוא שגרתי??? אם לא יחול שינוי האם עליה לגשת למיון???? אודה לתשובתך המהירה.

זהו אחד מהסיבוכים הידועים אם כי לא השכיחים של ניתוח זה. לעיתים הוא מסתיים עם צורך להוציא את המשתל להמתין לפחות חצי שנה ואז לבמע את הניתוח מחדש, כל זאת אם הטפול האנטיביוטי לא צלח. הדרך הנכונה היא לפנות שהקדם לרופא המטפל שיחליט האם יש מקום להוציא את המשתל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית