קרם אנטי אייגינג באיזה גיל? שימוש בגיל מוקדם לא יעזור לגיל מבוגר?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/05/2023 | 08:24 | מאת: לורן37

שלום רב, יש לי שאלה שאשמח לדעת את תשובתה אחת ולתמיד. לגבי קרם פנים לאישה בגיל 37 עם עור פנים מעורב/שמן: עברתי להשתמש לאחרונה בקרמים הנקראים "אנטי אייגינג" כי אני חושבת שבגילי זה כבר חשוב יותר לעורי, אין לי עוד קמטים אך עורי לא חלק אלא מחוספס/מעורב/שקוף- קצת כתמי שמש וקומודונים. זקוקה לטיפולי פנים כל כמה חודשים. יצא לי לשמוע כמה פעמים שדווקא השימוש בקרם אנטי אייגינג בגילי פחות טוב כי בגילאי 60+ הם כבר לא יעבדו עלי (על העור. קמטים וכו,). האם זה נכון? האם עלי לעבור לקרמים קלילים יותר ולא אנטי אייגינג שהם פחות נחשבים? תודה רבה

שלום רב, כירורגים פלסטיים פחות עוסקים במשחות, אינני יודע בדיוק לאיזה קרמים "אניטי-אייגינג" את מתכוונת. הקרם היחיד המוכח רפואית כמשפר אמיתי (ולא בפרסומות...) ת העור הינו רכיב של ויטמין A קרם זה יכול להנתן רק כנגד מרשם רופא. והוא לשמוש בלילה, לאחר גיל הפוריות. והקרם הנוסף יכול להיות כל תכשיר שהוא מסנן קרינה בדרגת הגנה של 50 לשמוש ביום, כדי למנוע את נזקי השמש שעלולים להיות מוחמרים אחרי השמוש בתכשיר הקודם שציינתי. כל שאר הקרמים הם להחלטתך האישית, בכפוף לנאמר לעיל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית