צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/10/2013 | 22:00 | מאת: חסוי

יש לי צלקת מניתוח מלפני 20 שנים.אני רוצה לעשות קעקוע כדי להסתיר צלקת. היא בצבע בהיר משאר העור, שקועה ולא בולטת. האם אפשרי לעשות את זה?צריך ללכת לרופא עור שיראה את הצלקת או שאין צורך?הרי היא מלפני המון שנים ולא נראה לי שהיא עוברת עוד שינויים. ולגבי הכאב, זה יהיה יותר כואב מלעשות על עור רגיל או ההיפך פחות כואב?

תודה על השאלה. בהחלט ניתן לבצע קעקוע על צלקת, שיטה טובה כדי להסתירה. ייתכן וצריך יהיה יותר מפעם אחת עד אשר יתקבל הגוון המבוקש. אין צורך בבדיקה מקדימה של רופא בטרם ביתוע הפעולה. מבחינת הכאב, אני מניח שיהיה דומה לכאב שבעור בריא, כדאי להשתמש בקרם EMLA שעה לפני הפעולה. בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית