הגדלת חזה בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/03/2023 | 01:53 | מאת: שרון

שלום! עברתי ניתוח חזה לפני מספר שנים. שתלים פרופורציונליים והכול היה תקין. אממה, רק לאחר 6 חודשים נוצרה לי התקשות קופסית. בחרתי להוציא את השתלים, הכאב היה גדול מדי. שאלתי היא, האם בכלל מומלץ לחשוב על עוד ניתוח הגדלה? ההסתברות שזה יקרה שוב גבוהה? אגב, הקופסיות נותרו בגוף, האם זו גם בעיה אם חושבים על ניתוח נוסף? תודה!

כעקרון, ניתן לשוב ולנסות, ואם לא היה כך לפני, הפעם לנסות להחדיר את המשתלים מתחת השריר, ואם היו חלקים, כדאי מחוספסים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית