שינוי צבע העור עקב עירוי פרינג'קט מחוץ לווריד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

04/03/2023 | 20:37 | מאת: רג

שלום ד"ר, אני בת 19 (עדיין חיילת) קיבלתי עירוי מחוץ לווריד 500 מ"ג פרינג'קט Ferinject בתאריך 9.2022 שהסתבך ובין היתר גרם לשינוי צבע העור ביד. רציתי לברר האם קיים איזשהו טיפול להחזיר את צבע העור להיות בהיר כמו שהיה ? אילו המלצות אוכל לקבל כדי לנסות ולהחזיר את צבע העור לבהיר ? אודה מראש על כל עזרה.

לא צויין המועד מהארוע. בכל מקרה יש לתת לזמן לעשות את שלו ופרט לשמוש במסנני קרינה 50 בחשיפה לשמש בנוסף, אין הצעות נוספות וזאת במסגרת מתן תשובה ללא בדיקה אישית.

05/03/2023 | 21:27 | מאת: רג

תודה על התשובה.מועד הארוע 9.2022 . בכמה זמן מדובר בלתת לזמן לעשות את שלו ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית