eu. cerep,

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

31/08/2013 | 21:28 | מאת: ימית

בני בן ה-12 התלונן היום שמשהו מציק לו בראש, לפי מישוש שלו שערה חזקה וכואבת. כשחזרתי מהעבודה מיהרתי לבדוק מיששתי את הראש והרגשתי משהו דוקר, כשנגעתי במקום וראיתי ממש 2 קוצים צמודים קטנים, הוזזתי מעט ובעדינות בני בתלונן שכואב , משכתי בעדינות עד שהצלחתי לשלוף זאת החוצה, יצאו 2 קוצים קטנים מאוד שהיו מחוברים למשהו שחור קטן מאוד היה גם נוזל דמוי דלקתי,תחילה חשבתי ששערה צמחה בתוך הקרקפת כשניסיתי ללחוץ ולהבין מה זה , לא הצלחתי זה ממש אבן קטנה מאוד שחורה, יש לציין שאתמול בני נעקץ ע"י דבור / צירעה לא ידוע בדיוק מה , מה שכן אני יודעת שזה לא באותו צד של הראש, יש סיבה לדאגה או לבקר אצל הרופא, הדבר מאוד מטריד אותי. תודה ימית

יש מגבלה לענות מבלי לבדוק, אך לפי התאור נראה שמדובר בציסטה של בלוטת חלב, והצבע השחור הוא תגבשות וחימצון של החלב.אין דחיפות, בהזדמנות כדאי שכירורג פלסטי או רופא עור יראו את הנגע.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית