דלקת סחוס הצלע (costochondritis )

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/10/2022 | 14:21 | מאת: דנה

שלום רב, כשלושה שבועות אני סובלת מכאב נקודתי בין סחוס הצלע לסטרנום ,שמתחזק בעת ביצוע פעולות מסוימות ומדי פעם מקרין גם לאזור הצלעות בגב בעת שיעול או התעטשות . לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח מסטקטומי ושתל עם סיליקון (לאחר תקופה עם מותחן ) והרמת השד הבריא . מזמן שמתי לב שהאזור בין השדיים לכיוון השד עם השתל מתוח . האם ייתכן שהלחץ גרם לדלקת בסחוס הצלע ? האם זו תופעה מוכרת ? ברור שאדווח לאונקולוג , אבל בינתיים אשמח להתייחסות שלך המון תודה , שנה טובה !

לא נראה שיש קשר לניתוח, בהחלט יש מקום לבצע צילום כדי לשלול רשק לממאירות השד. אך דלקת (כימית) שהאזור עשוייה להופיע לכל אחד בלי קשר לניתוח, ובדר"כ מגיה טוב לנוגדי דלךקת לא סטרואידלים. תתיעצי עם הרופאה מטפל שלך (ברופן, אביטרן, ודומיהם)

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית