כוויות מלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/07/2013 | 21:03 | מאת: לי

שלום רב, לפני כ-9 חודשים עברתי טיפול להסרת שיער בלייזר ברגליים. במהלך הטיפול נגרמו לי כוויות נרחבות בכל האיזור של הרגל העליונה, אך לא היו שלפוחיות(הרגל נראתה כמו "מעבר חציה"). לאחר הטיפול מרחתי במשך שבוע- שבועיים משחות להקלה כגון ביאפין. במשך הזמן הכוויות התבהרו אולם גם כיום, לאחר 9 חודשים עדיין קיימים כתמים חומים במקום של הכוויות. האם ישארו לי צלקות מהטיפול או שבמהלך הזמן הכתמים ימשיכו להתבהר? האם יש משחה שניתן למרוח על מנת להעלים את הכתמים? תודה רבה, לי

יש להמנע מכל חשיפה לשמש, יש תכשירים מבהירים, אך לשם קבלת מרשם יש לפנות לרופא, שכן, תכשירים אלה ניתנים רק במרשם רופא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית