כתם אדום על עור הפנים כתוצאה ממשחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/07/2022 | 17:22 | מאת: ק

לאחר שימוש במשחת פוסידין על הלחי שניתנה לי ע"י רופאת משפחה בגלל פצעי אקנה שהזדהמו לאחר הלידה נוצר לי כתם אדום על הפנים שאינו עובר (כמו כויה) האם זה אומר שאני אלרגית למשחה? יש לזה תקנה? (לא יצאתי עם המשחה לשמש הייתי אחרי לידה)

לא אלרגית, השתמשי במסנן קרינה בהגנה של 50 בחשיפה לשמש ותמתינו בסבלנות, יעבור

27/07/2022 | 08:24 | מאת: ק

שכחתי לכתוב יש לי את זה כבר 5 שנים. יש לי מעל זה פצעים כמו אקנה וחוצמיזה יש לי התפרצות קשה של אקנה גם על הלחי השניה ובסנטר עם אדמומיות אבל זה אדמומיות מסוג אחר... תודה על התגובה המהירה!!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית