עסוי של כוויה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

20/07/2013 | 09:47 | מאת: לאוניד

יש לי שאלה הבאה. הבת שלי היום בת 8 . בגיל שנה ו-7 חודשים היא נכוותה מתה חם. אז היא טופלה כחודש בבית חולים, אחר כך כשנה הייתה עם חליפת לחץ ואחר כך כשנתיים עשיתי לה עיסויים בקרם דרמסילק. היא עד עכשיו לא כל כך התייחסה לכוויה אבל הקיץ הזה התחילה להתבייש. האם יש מקום לחדש את העיסוי בקרם? האם זה עוד ייתן משהו? בברכה

אין טעם למריחות שונות, לגבי טפול כירורגי, עליה להגיע לבדיקה למקום שבו יש נסיון בטפול בכויות, ורק אז ניתן יהיה לקבוע האם המצב סופי, או שנתן להציע ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית