ניתוח אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/07/2013 | 19:24 | מאת: עודד

אני מעוניין לבצע ניתוח אוזניים דרך קופת חולים כללית , אני מבוטח בכללית מושלם פלטינום , רציתי לדעת איך התהליך מתנהל , האם אני צריך לקבוע קודם תור לרופא אף אוזן גרון או פשוט אני צריך לברר לגביי מנתח פלסטי שעובד עם קופת חולים כללית ולקבוע אליו תור ?

ניתוחים אלה מבוצעים על ידי כירורג פלסטי. ברב המקרים אין ניתוחים מסוג זה השייכים לקטגורייה של ניתוחים אסתטיים, מצויים בסל הבריאות ועל כן, לא ניתן לבצעם במסגרת הציבורית ובמושלם, אלא הפרטית בלבד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית