לאחר צריבה של קונדילומה בלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/06/2013 | 13:07 | מאת: א.

היי, לפני 4 ימים עברתי צריבה של קונדילומיה באמצעות לייזר בהרדמה מלאה.. נתנו לי 7 ימי מחלה האם זה מספיק? המקום סגול ונפוח מאוד ואף מדמם טיפה האם זה תקין? אמרו לי לא להשתמש בשום מישחות אלא רק בכמה שיותר אמבטיות זה תקין? איך אוכל לדעת שהמקום לא קיבל זיהום? מתי לדעתך אוכל לחזור לתפקוד רגיל של עבודה והליכה בצורה נורמלית? תודה.

11/07/2013 | 19:12 | מאת: א.

היי, אני אחרי ניתוח בהרדמה מלאה של קונדילומה בלייזר. עברו כבר 3 שבועות ואני עדיין לא ישנה בלילות מכאבים, עדיין לא מצליחה ללכת לשבת לעמוד וכד.. הכל נפוח ואדום בצורה בלתי רגילה!! ועדיין הרופא מתעקש שלא אשתמש במשחות אלא רק לשבת בתוך מים עם גיגית.. האם זה תקין? מה עליי לעשות על מנת להוריד את הנפיחות ולהעלים את האדמומיות..? מאז הניתוח המצב הנפשי שלי הדרדר מאוד ואני בדכאון רציני מה עלי לעשות אני ממש סובלת כבר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית