הסרה של מספר שומות .

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

30/12/2021 | 02:29 | מאת: צבי

שלום יש לי שומה קטנה ברגל ליד הברך כמו כן אחת ליד המיפשעה ועוד אחת על הבטן מפריע לי לראות את זה הייתי מעוניין בהסרתם איך.ולמי מומלץ לפנות? אני בכללית לפני שנים הוריד לי פרופ מרדי שלווה מספר שומות בעזרת התמיסה שלו אמרו לי שהוא איננו חי אינני יודע אם זה נכון למי אוכל לפנות? ואיך להוריד את השומות האלה? תודה

עליך לפנות למכירורג פלסטי שיסיר את הנגעים וישלח לבדיקה הסטולוגית, והוא יחליט על האמצעי הנכון יותר להסרה ושיותיר את הצלקות המינמליות. יש רק לזכור שלרב קופות החולים לא מאפשרות הסרת נגעים מסיבה אסתטית, אלא כאלה החשודם לממאירות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית