מצב לאחר ניתוח גניקומסטיה בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

12/10/2021 | 20:28 | מאת: מודאג

שלום רב ד״ר. עברתי ניתוח גניקומסטיה לפני 4 שנים, ואיבדתי תחושה בכל איזור החזה ובמיוחד סביב איזור הפטמות. שמתי לב שהמגע שם גורם לכאב וצמרמורת, כאילו משהו בעצבים שם נהרס. עבר המון זמן, יש אפשרות לשקם את העצבים באיזור או לפחות להפוך את האיזור לפחות רגיש וכואב בעת מגע?

שלום רב, אחר זמן כה רב, נראה שהמצב בלתי הפיך. ייתכן שניתן אולי לטפל בתחושת היתר, אבל המחיר יהיה היעדר תחושה בלבד, אם זה מקובל, מציע לפנות לאחת ממרפאות הכאב, בקופה או בבית החולים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית