הצמדת אוזניים ללא ניתוח לתינוק שרק נולד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/03/2021 | 06:28 | מאת: מורן

היי לי יש אוזניים בולטות, ולבעלי אין. חוששת שלתינוק שלנו יהיו אוזניים בולטות גם. מה אתה ממליץ לעשות על מנת להימנע מכך? יש משהו שאפשר לעשות לתינוק שרק נולד? תודה רבה וחג שמח

מתנצל על העיכוב. אכן, יש משפחתיות בנושא זה. יש פתרון, מייד אחר הלידה כדאי לפנות למקום בו מבצעים "הצמדה" של האוזניים באמצעות מטבע, והדבקה (וללא צורך בהליך כירורגי). הטפול אם נעשה מוקדים מצא יעיל כמעט תמיד. כאמור יש חשיבות לבצוע סמוך ללידה (שבועיים ראשונים).

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית