גוש שטיבו אינו ברור בעורף שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

12/03/2021 | 18:21 | מאת: איתי

שלום רב, בן 20, ברצוני לשאול שאלה. לפני כשנתיים מיששתי בגוש נייד למגע באזור העורף האחורי משמאל. קיבלתי הפנייה לבדיקת US לבדיקת הממצא ויצא בUS גוש בגודל 0.4*0.9 מ״מ היפואקוגני לא וסקולרי לא חודרני טיב ממצא אינו ברור. לשם כך, ניגשתי למרפאות חוץ פלסטיקה באחד מבתי החולים והומלץ על ניתוח להסרת הגוש בהרדמה מקומית, כיוון שטיב הממצא אינו ברור. עברתי את הניתוח במאי 2019. הניתוח עבר בצורה תקינה ויצא בביופסיה פיברוליפומה. כעבור שלושה חודשים, מיששתי את אזור הניתוח ועדיין חשתי בגוש, כאילו לא הוציאו לי שום דבר. עשיתי שוב US מכוון לאזור הניתוח. הפלא ופלא, הגוש נשאר כאילו לא עברתי שום ניתוח להסרתו. הפעם הגוש גדל קצת (1.1*0.4 מ״מ) והוא הפך להיות לא הומוגני גבולות לובולרים עם הסננה קלה של שומן מסביב טיב ממצא אינו ברור. חזרתי על בדיקת הUS חצי שנה לאחר מכן אך התשובה ללא שינוי, הגוש עדיין מופיע. האם זאת יכולה להיות עילה לתביעה? הרי עשיתי את הניתוח במטרה להוציא את הגוש והם לא הוציאו לי אותו, איך יכול להיות דבר כזה? הרי הם חתכו אותי סתם, הם בסוף לא הוציאו לי את הגוש. מה כדאי לי לעשות בנידון לפי דעתך? תודה רבה

עליך לפנות להוציאו בשנית. עורכי דין לא יודעים לנתח טוב יותר, גם לא השופטים...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית