כתבתי שאלה ויצא שדילגת עליה אז כתבתי שוב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/02/2021 | 01:03 | מאת: סארה

עשיתי ניתוח אף פלסטי לפני 4 שנים.בשבועיים האחרונים הייתי מצוננת לכמה ימים, וגם ירד לי קצת דם מהאף בקינוח. הרגשתי גם תזוזות קלות כאילו האף קופץ בחלקו העליון, כמו שהעין קופצת לפעמים. ואני שמה לב שקצה האף התנפח לי וגם האזור שבין השפה העליונה לאף וקצת מהשפה העליונה. לא קיבלתי מכה או משהו בסגנון. האם זה יעבור? יש לי מה לדאוג??

18/02/2021 | 23:59 | מאת: סארה

אני מבינה שמאיזושהי סיבה לא ברורה בחרת שלא לענות לי בכוונה. בעיניי, לברור את מי שאתה עונה לו זה לא ראוי, מפלה ואף לא מקצועי. אז בדיעבד טוב שלא ענית לי, אעדיף לקבל מענה מרופאים הגונים ומקצועיים באמת, כזה שאני אוכל לדעת שנתן לי אותו רופא -אבל קודם כל אדם- הוגן וראוי. ערב טוב

בוקר טוב, אתיחס קודם להערה על "דילוג.." אני רואה את שאלתך לראשונה, גם בשרשור אינך מיאה את הפעם הקודמת. לגופו של עניין" אחרי 4 שנים מניתוח אף, לא צפוי עוד שינוי כלשהו במצב, כלומר יש למצוא סיבה שונה לתופעות שאת מתארת באף: אלרגיה? אולי הזריקו לשם חומר מילוי? זיהום מקומי? בכל מקרה, לא ניתן לתת תשובה מהימנה ללא בדיקה ע"י רופא (א.א.ג., פלסיקאי). שבוע טוב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית