הרמה והגדלת חזה חודש וחצי אחרי.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/11/2020 | 22:05 | מאת: ליאת

שד שמאל נפוח יותר,ישר אחרי הניתוח שמתי לב לזה. הוא כבד יותר ומעט נפול וכואב .למטה בשיפול אני מרגישה בלחיצות קטנות את השתל.האם יש מצב שהשתל צנח??ויצא ממקומו .הוא נוקשה רק בחלקו התחתון.

חסר פרט חשוב, מתי היה הניתוח. בכל מקרה, ובלילהכנס מדי לפרטים: קימת אסימטריה לרב הנשים, תוי כמה זו היתה ניכרת לפני הניוח, האם הוחלט לתקנה, תחושה של המשתל בחלק התחתון שסר,כ איננו מכוסה ברקמה נוספת לעור, הינה שכיחה, לגבי הנוקשות: האם חדשה? בכל מקרה לא נראה שיש קשר לצניחה של המשתל

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית