חורים בפנים כתוצאה מחטטת :(

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/04/2013 | 23:34 | מאת: נופר

אני רוצה לעבור קילוף כימי בפנים מכיוון שיש לי חורים וצלקות כתוצאה מאקנה+חטטת בפנים. אני לא יודעת מה לעשות! הייתי אצל הרופאת עור שלי בקופת חולים והיא אמרה לי שבאלישע עושים את זה, אך התקשרתי אליהם והבנתי שקוסמטיקאית בכלל עושה את זה ולא רופא מוסמך.... הבעיה שאם קוסמטיקאית תעשה לי את זה היא תעשה לי קילוף של השכבה החיצונית של העור ואני צריכה קילוף של השכבה הפנימית. אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות, אני ממש חייבת לעשות את זה זה מציק לי בטירוף....

שלום רב! לא איש בשורה אני, למעשה, אין לרפואה פתרון הולם לבעיית הצלקות לאחר פצעי בגרות. הפילינג העמוק,הכימי או בלייזר, אכן צריכים להתבצע על ידי רופא, אך מדובר בפעולה אגרסיבית מאד, זמן החלמה ממושך יחסית, והתוצאה בסופו של התהליך, איננה מצדיקה את הסבל הכרוך בה. במקרה הטוב, ניתן להגיע לשפור של כ-15% שפור קל, שיותיר את כל הצלקות במקומן, אולי מעט מאד פחות בולטות לעין. בקצור: לא מומלץ!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית