נפיחויות וכהויות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/04/2013 | 20:55 | מאת: s.a.

שלום פרופ' אולמן, אני בת 56, תמיד סבלתי מכהויות תחת העיניים, אך לאחרונה המצב החמיר ואף נוצרה מעין נפיחות (לא שקיות) קרוב לעצמות הלחיים, הדבר מבליט יותר את הכהות ומשווה לפנים מראה עייף ועצוב. יש לציין שניסיתי כל קרם להבהרה ודבר לא עזר, אלא לתקופה קצרה. ניסיתי לאחרונה הזרקת חומצה הילרונית, אבל זה עזר במקומות אחרים, אבל לא להעלמת הנפיחות. הבדיקות הכלליות שלי תקינות ואין בעייה רפואית. שאלתי, האם קיים פתרון? ואם כן, לאיזה תחום עלי לפנות? בתודה רבה s.a.

לנפיחות באזור הפתרון הטוב ביותר הינו הניתוחי. לגבי הכהות, ככל הידוע לי, אין פתרון יעיל, ובשלב זה, איפור הוא הפתרון היחיד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית