צלקות על הלחיים - ילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/04/2013 | 09:36 | מאת: גל

לבני בן השמונה ישנן צלקות מרובות על הלחיים ( נראה כמו נקבוביות פתוחות). שמנו לב לעניין ממש לאחר הלידה והצלקות מתרבות וגדלות. אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי למנוע ריבוי והתפתחות העניין וכן האם יש דרך לטיפול בקיים. חשוב לציין שבמהלך השנים ביקרנו מספר פעמים אצל רופאי עור ולא קיבלנו תשובות לעניין. תודה,

לפי הכתוב במכתבך הרי שאכן מדובר בבעי השייכת לתחום רפואת העור. וצר לי שלא אוכל לעזור בעניין. כן, יש בעיות רפואיות שהרפואה לא יודעת, עדיין, לתת פתרונות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית