צלקת באיזור הלחי כתוצאה מחתך שהודבק

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/05/2020 | 20:48 | מאת: רינא

שלום פרופ' יש לבתי בת שנים צלקת טריה (חודשיים) עקב חתך בלחי שהודבק על ידי רופא. אני מורחת קלוקוט פעמיים ביום, הצלקת כעת אדומה ובולטת מקפידה על הגנה מהשמש. העניין שזה בפנים נורא מלחיץ אותי שיש צלקת ואני חסרת אונים מרוב חשש ודאגה . שאלתי האם עם הזמן הצלקת אמורה להיטשטש עד שהיא לא מובחנת? האם יש מקום לטיפול לייזר במקרה ונשארת צלקת בולטת? בשיבלי העניין האסתטי נורא חשוב והיא בתי היחידה וברצוני לעשות הכל בשבילה

סבלנות היא שם המשחק. יחד עם כל מה שאת עושה. עד כמה היא תראה או לא, ניתן יהיה לראות עוד כשנתיים. בכל מקרה, הפנים עם זאת שהם האיבר הגלוי ביותר, נוטות להתרפא בצוקה טובה,

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית