יבלת בין אצבע לפני אחרונה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/03/2013 | 21:09 | מאת: זהבה בן זריהם

שלום ד"ר אולמן יש לי יבלת בין האצבעות האחרונות ברגל שמאל , היא קיימת אצלי לפחות 8 שנים, טיפלתי כל הזמן בחומר שמקלף את היבלת , לאחרונה הסירו לי בלייזר בבית חולים רמב"ם בחיפה אך זה לא הפסיק לכאוב לי בכלל לאחר חודשיים הגעתי שוב לבית חולים והרופא טענה שאולי זה חזר או שבכלל לא הוסר. זה נשמע כבעיה קטנה אך זה ממש בלתי נסבל אי אפשר לנעול נעליים , הכל לוחץ אי אפשר להתעמל, אין לי איכות חיים בגלל הבעיה הזאת והייתי רוצה לדעת אם אפשר לנתח את זה כמו שצריך. בתודה מראש זהבה

הרבה סבלנות ורפוד טוב עם ספוג בין האצבעות, זו התשובה לבעייה. אם ניתוח, אז ניתוח של מומחה בכף הרגל להרחיק את האצבעות זו מזו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית