גוש בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/03/2013 | 18:47 | מאת: ניר

שלום, לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת אולטרה-סאונד בכתף בגלל שיש לי גוש שם. אין איזשהו פיענוח סופי ושלחו אותי לאורטופד מומחה. הגוש בגודל של כדור פינג-פונג והוא כואב לי מאוד. אני מרגיש סוג של נמלולים ביד. הבדיקה אצל האורטופד היא בעוד שבועיים ובינתיים כואב לי, מה אני יכול לקחת נגד הכאב?

כל משכך כאב : אדוויל, אופטלגין או אקמון Uבתנאי שאינך רגיש), קשה לי להניח שהתופעות שאתה מדבר קשורות בגוש זה, אך בהחלט בדיקת האורטופד תספק את התשובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית