התחדשות עור אחרי כוויה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/04/2020 | 16:57 | מאת: עמית

היי לפני חודש קיבלתי כוויה ביד משעווה כרגע הפצע עבר והעור נהיה בצע ורוד לבן כזה מבקשת לדעת עם זה בתהליך החלמה ואם ישר העור בצבע הזה או יגדל להיות חום כמו שאר היד ותוך כמה זמן יש התחדשות של העור ? מצורפת תמונה

שלום רב, תהליך ההחלמה כפי שכתבתי במדור זה לא פעם נשמך כשנה ומחצה, או אז יקבל העור את מראהו וצבעו הסופיים. ההמיגבלה היחידה הינה שמוש קפדני במסנני קרינה עם מקדם הגנה 50. לבעלי עור כהה, בסוף התהליך עלול העור הכווי שלא להשתוות בצבעו לעור הרגיל, דהיינו המקום עלול להיות בהיר יותר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית