שקע בשריר החזה השמאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

19/04/2020 | 03:02 | מאת: אלמוג

שלום, עם השנים פיתחתי את השרירים בגוף ואני שם לב שחסר לי חלק משריר החזה, בערך 3על2 ס"מ בחזה השמאלי, צירפתי תמונה אך במציאות ההבדלים נראים יותר משמעותיים. אשמח למידע קצת בנושא: האם יש טיפול מומלץ כדי למלא את ה"חור"? והאם יש השתתפות כלשהי מהקופה(כללית)? הבנתי שאולי בגלל שזה משהו מולד אז אני אמור לקבל עזרה כספית חלקית או מלאה בטיפול

לצערי לא הצלחתי לראות את התמונה, שגם אתה טוען שאיננה משקפת נאמנה את מצבך. בכל מקרה, ובמיגבלה הזו ניתן לחשוב על מילוי השקע באמצעות שומן עצמי או חומר מילוי אחר. על כל פנים, מדובר בבעייה אסתטית ועל כן, הטפול בה איננו נתמך ע"י הקופות/ביטוחים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית