שימוש ביריעות סיליקון לצלקת טריה בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/03/2020 | 09:40 | מאת: דימא

שלום רב פרופ׳ לבתי בת 8 נותרה צלקת בפנים אחרי שהחתך הודבק. אחרי שהחתך נסגר כמובן אני התחלתי להשתמש במשחת קלוקוט. שאלתי מתייחסת לאפשרות השימוש ביריעות סיליקון בנוסף למשחת קלוקוט??? זה עניין מאוד מדאיג אותי, וכעת בשל מצב הקורונה שיש קשה להגיע ליעוץ עם כירורג פלסטי.

הקלו קוט אמור להחליף את היריעב, אין טעם בשמוש בשניהם. יריעת הסיליקון איננה נוחה לשמוש. ובכלל בפנים, אם משתמשים בבמסנני קרינה בחשיפה לשמש, אין צורך ביותר מזה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית