הרמת פנים שלא צלחה וניתוח מתקן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/03/2020 | 23:12 | מאת: זוהר

שלום, עברתי ניתמ מיני פייסליפט. לא הלסתות עלו ובצואר נותרו 2 הגידים. בנוסף המנתחת גרמה ל2 פימות תחת הסנטר שכלל לא היו שם קודם. 1- האם אפשר לעשות ניתוח מתקן ואם כן כמה זמן אחרי ניתוח 1? האם אין סכנה לנגיעה בעור פעם נוספת שהוא מאד דק ממילא ? 2- האם שווה להישאר עם אותה רופאה מה גם שהיא הבטיחה או להחזיר את מלוא הסכום או לתקן

ככל הנראה את צריכה הרמת פנים מליאה ולא מיני. ככלל, אני ממליץ לא להחליף רופא, שכן הרופא השני לא תמיד יודע מה עשה הראשון, בכל מקרה, מדובר ביחסים שנרמים בין רופא למטופל, וכל אחד עושה לפי הבנתו.

29/03/2020 | 08:35 | מאת: זוהר

1. האם נכון שעור דק יותר מסובך להרמת פנים? אם בכלל יש ענין כזה .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית