חתך מעל הלחי אצל בתי בת 7

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

20/03/2020 | 13:21 | מאת: רוז

שלום. בתי נפלה ונחתכה באזור מעל הלחי חתך באורך כ 1ס״מ החתך הודבק, כעת עברו כמעט שלושה שבועות והדבק עדיין קיים. נראה שהחתך סגור כבר נראה כמו קו דר ומסביב הרבה דבק. אני שמרתי טוב על הנחיות הרופא וכל יום עושים מקלחת אבל הדבק עדיין קיים. מה לעשות ? האם להסיר את הדבק או לתת לו לרדת לבד ? עצם שהדבק קיים זה משפיע על הופעת צלקת ? אני מאוד דואגת!!

ניתן בעדינות להסיר את הדבק, אם כי אין סכנה בכך שנותר זמן ארוך מהצפוי. וכאמור, שמוש קפדני במסנני קרינה בחשיפה לשמש, ותו לא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית