חתך שטחי בלחי אצל בתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/03/2020 | 21:02 | מאת: רינא

שלום. לפני כשבועיים בתי ב 7 קיבלה חתך בלחי, החתך הודבק בדבק ביולוגי. אני מאוד לחוצה שתישאר לה צלקת בפנים מה עלי לעשות על מנת להקטין או לטשטש את הצלקת. איפה אשפר להשיג משחת ה medrama לטשטוש צלקת כי שאלתי בכמה בתי מרקחת בסופר פארם ולא מצאתי מהמשחה הזאת. תודה ואשמח למענה.

לא ניתן כעת לברר אם אכן תיוותר צלקת. בכל מקרה, נקודה לנחמה שחתכים בפנים מתרפאים לרב יפה, יש להתשמש במסנני קרינה באופן קפדני בשנתיים הראשונות (מקדם 50). אין תכשיר שמוכיח עצמו באופן מבוקר כמסייע. יש מספר תכשירים שמבטיחים זאת... מדרמה הוא אחד מהם. אם מרגישים צורך אפשר לבחור באחד התכשירים המכילים סיליקון, אך כאמור, זה בעיקר למצפון..

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית