תהליך של פיזול סנטר על ידי חומצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/02/2020 | 21:38 | מאת: מיריאל מקיין

שלום, האם פיסול סנטר על ידי חומצה עלול לגרום לתופעות לוואי מסוכנות? זו פעם ראשונה שאני הולכת לעשות משהו כזה ואני מאוד חוששת מסיכונים בריאותיים. שעלולים להוביל למוות ומקרים קיצוניים כאלו ואחרים (אני די היפוכונדרית אבל מאוד רוצה לעשות את הטיפול)כמובן שאלך למקום שמבוצע על ידי רופאים.

הבלטת סנטר, יש מספר דרכים לבצע. כירורגית ואחרת. בכל מקרה כדאי ללכת לכירורג פלסטי שיכול הציע לך מספר אפשרויות. כן, לכל הליך רפואי יש סיבוכים חלקם אף בלתי הפיכים, ועל כן יש לפנות אל מי שבקי בעניין.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית