אפשר להמליץ על ספריי לקירור איזור ניתוחון קטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/02/2020 | 15:26 | מאת: דן

או אולי אישהו חומר רפואי שאני יכול להשתמש בו כדי למנוע מהדם לזרום החוצה בזמן הניתוח כי זה מפריע מאוד אולי משהו שגורם לקרישת דם באיזור הניתוח הקטנטן

השאלה לא לגמרי ברורה. בדר"כ לחת מקומי למס. דקות עוצר את הדם.

09/02/2020 | 19:03 | מאת: דן

ספריי קירור כדי שאוכל לנתח ללא דם נוזל בזמן הניתוח אולי או אולי חומר שגורם לדם להתקרש ולא לנזול או איזה פתרון אחר,אני צריךבעצם לבצע את הניתוח בלי שהדם שנוזל החוצה יסתיר לי את הניתוחון הקטן מקווה שזה יותר ברור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית