פיגמנטציה בפנים בת 47

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/02/2020 | 21:13 | מאת: ציפי

היי שלום יש לי פיגמנטצייה איזה משחה הכי יעילה תרכובת גליקמן שזה עם הידרוקיננון ורטין איי ?או חומצות כמו אזאלית לקטית גליקולית? מה הכי טוב והכי משפיע לפיגמנטציה וכתמי שמש?

תרכובת של רטין A והידרוקינון ברכוז גבוה, עשויים לעזור. יש להתמיד בטפול ולא לצפות לתוצאות מיידיות, כמו כן יש להשמר משמש באופן קפדני במיוחד. מסנני קרינה ברמת הגנה של 50 היא הגנה שלא ניתן לוותר עליה בכל ימות השנה.

03/02/2020 | 16:01 | מאת: המשך לתרכובת גליקמן או חומצות

רשמת שגליקמן טוב השאלה אם זה הכי טוב לפיגמנטציה בלי חומצות כמו גליקולית לקטית אזאלית כאילו החומצות פחות יעילות ? תודה לעזרתך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית