ניתוח פלסטי באף של הבת שלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

22/02/2013 | 16:45 | מאת: יעל להב

אני רוצה להמליץ לכל הבנות והבנים שרוצים לעשות ניתוח אף לעבור אותו אצל פר יהודה אולמן . הבת שלי עברה לפני כחודשיים ניתוח אצלו ואין לי מילים לתאר איזה אף יפה הוא עשה לה ואיזה אומן הוא. לא ציפינו לדבר כזה מושלם. והיא מאושרת ורק מקבלת מחמאות כל היום. ממליצה בחום רב. והוא גם בן אדם מדהים. אמא שלה.....

22/02/2013 | 22:14 | מאת: יעל להב

ועוד דבר ששכחתי לציין ביתי נולדה עם מום חייך שסוע ובגיל שנה וחצי עברה ניתוח לסגירת החייך ולמזלי גם אז פר' אולמן ניתח אותה ...בהצלחה רבה. זה חשוב לציין כי באמת צריך רופא אומן ומומחה על מנת לעבור זאת בהצלחה. תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית