השלכות טיפול בגלי רדיו וחומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/01/2020 | 17:43 | מאת: טלי

שלום, רציתי לדעת אם טיפול בצוואר ובפנים בגלי רדיו עלול להיות מלווה בקרינה העלולה לגרום לסרטן (בפנים ובאיזור הצוואר בבלוטת התריס) וכן האם חומצה היאלרונית עלולה בזמן מסויים להגיע לאיזורים לא רצויים בגוף כמו המוח, הכבד וכו..? בתודה טלי

גלי רדיו ככל הידוע לנו אינם מסוכנים (לא קרינה מייננת) ואין בכך משום אמירה לגבי יעילותם של טפולים אלה.. חומצה היאלורונית נותרת במקום שאליו הוזרקה ואיננה נודדת, עד שמתפרקת כעבור כשנה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית