פילינג ירוק לפנים אני בת 28

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/12/2019 | 08:23 | מאת: מיה

שלום רב לפני יומיים עשיתי פילינג ירוק לפנים זה פילינג ממש אינטנסיבי וכואב , שיפשפו לי את העור בידיים כדי לחדש את המרקם ולקלף את העור , אומנם בלחיים אני רואה שיפור כי אני רואה שהפוסט אקנה נעלם וכל הצלקות , אבל במצח אני רואה שנוצר לי שני קימטוטים קטנים מוארכים באמצע בין העיניים , האם זה בגלל שהעור אמור להתקלף ולהתחדש ובגלל היובש כרגע או שעשו לי נזק לצמיתות ? אני ממש מתוסכלת

שלום רב, אינני מכיר פילינג כזה, מה שרק ניתן לומר שאחרי יומיים לא ניתן להתייחס לא לשפור ולא להרעה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית