טיפול בצלקת די ישנה לאחר כריתה נעשה שקועה באמצע בולטת בצדדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/12/2019 | 16:04 | מאת: שואל

שלום שמעתי על טכנולוגיה חדשנית לטיפול בצלקות שמשלבת הזרקה של שומן ועוד טיפולי לייזר נעשית על ידי דר יואב גרונוביץ האם הטיפול הזה ידוע והאם הוא נעשה בעוד מרפאות? וכמה מועיל הלייזר שמדובר בצלקות? הייתי בכמה ייעוצים לטיפול במכונים שלא נעשה ע"י רופא ומציעים שימוש אך ורק בלייזר המון סוגים של לייזר מוצעים שם האם יש אחד נחשב הכי טוב היום מהו fotona 4,icon1540,frax1550 מהו פרקשיונל ומהו אביפן בנוסף תודה מראש

שלום רב, הטפול בצלקות הינו מורכב מחד, ומאכז מאידך. לגבי טכנולוגיה כזו או אחרת עליך לפנות למי שמציעים אותה, ולבחון איתם את הבעייה הייחודית שלך.

09/12/2019 | 17:13 | מאת: שואל

נכון לכן אני רוצה את הטיפול הכי טוב שיש מהו הטיפול החדש כיום בשוק האם אתה יכול לענות לי ומה תמליץ לי בין סוגי הלייזר שציינתי לעיל צודה מראש

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית