צלקות אחרי ניתוח עתידי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/10/2019 | 07:30 | מאת: דן

שלום מעוניין לבצע בעתיד ניתוח להקטנת עצמות הדיגומה והעצם מעל הגבות באמצעות שיוף עקב גדילה של העצמות באזורים אלו. הובן לי שהגישה לעצם מעל הגבה הא באמצעות חתך מצד לצד בראש. עד כמה בולטת הצלקת שתישאר לאחר מכן בראש והאם ישנם טיפולים להקהות אותה למינימום? אני קירח והשתלת שיער באזור הצלקת להסתרת הצלקת לא מהווה פתרון במקרה שלי. תודה

כעקרון ניתן לגשת בצלקות מינמליות באמצעות גישה אנדוסקופית, אך יש מעט מאד הבקיאים בשיטה זו. אחרת, הגישה היא אכן כמו שתארת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית