הזרקת שומן לפנים - שבוע אחרי...

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/10/2019 | 16:28 | מאת: מיכל

לפני שבוע הזרקתי שומן לאעזור העיניים/עצמות לחיים. דני דברים מאוד מטרידים אותי: הלסת העליונה בצד שמאל אדומה לחלוטין וגם לחי שמאל. בירכיים יש לי המטומות שחורות ענקיות בקוטר של כ 15 סמ. עדיין שחורות משחור כעבור שבוע וכואבות מאוד. הרופא טוען שאין מקום לדאגה. המליץ לנסות סטרואידים 20 מג לחמישה ימים. לא ככ מבינה הקשר לסטרואידים. אשמח לשמוע חוות דעתך. תודה.

שלום רב, מתנצל על האחור במתן התשובה בשל חופשה בחו"ל. אני מניח שרב התופעות חלפו והן בהחלט רגילות סטרואידים ניתנים לשם הורדת הנפיחות בטווח הקרוב לניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית