laser co2 /co2pixel

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

31/01/2013 | 23:25 | מאת: ליאור

שלום, יש לי בפנים צלקות אקנה וכתמים. ביררתי לגבי סוגי פילינג בלייזר (הרביום וco2) והבנתי שco2 הוא המומלץ בשבילי. רציתי לשאול האם יש הבדל בין הלייזר co2 הרגיל לבין co2 פיקסל. ואם כן מה מומלץ/עדיף ? בתודה מראש.

צר לי לצנן את התלהבותך. לפי נסיוני הטפול בלייזר ויהיה עמוק ככ שיהיה וכל טפול אחר בבעייתך איננו מועיל באופן משמעותי. בוודאי לא פיקסל/פרקסל, שהוא שטחי בהרבה. אם תשמע בעצתי, הרי שכדאי לך להשלים עם מצבך.

03/02/2013 | 14:21 | מאת: ליאור

כנראה שאינך יודע מהו סבל כזה..לא לטפל זה בטח לא הפיתרון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית