שקיות עיניים Malar Festoon

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/09/2019 | 18:30 | מאת: אןסנת

ערב טוב חג שמח ושנה טובה, ראשית, אשמח לדעת כיצד אומרים בעברית Malar Festoon אני מצרפת וידאו של ניתוח מארה"ב ואני רוצה לדעת האם ניתן לעבור פרוצדורה זו בישראל, במידה וכן, אשמח להפנייה. https://www.youtube.com/watch?time_continue=252&v=cmxpsZuN1Ps

אין לפסטונים שם בעברית. הטפול הינו שנוי במחלוקת. לא ניתן היה לפתוח את הסרטון על כל פנים כנראה הטפול האפשרי והיעיל הינו כריתה ישירה של השקיות הללו הבעייה: היוותרות של צלקות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית