קפלים / קופסית לאחר ניתוח החלפת שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/09/2019 | 07:48 | מאת: חגית

עברתי ניתוח החלפת שתלים לפני כ8 שבועות לשתל מחברת פוליטק עם חיספוס עדין ואחרי תקופה של כאבים בשד ובבית השחי הרגשתי היום בשד כמה קפלים שהתקשו זה כואב במגע ,לדעתי זה קצת נפוח ונוצר עיוות - יש לציין שבאותו שד קודם לכן לפני הניתוח הייתה הצתברות נוזל מינימלית וכמה חודשיים לפני הניתוח שמתי לב שהפיטמה משנה את צורתה -חצי ממנה היה שקוע פתאום אני מאוד חוששת מכיוון שאני תושבת חול והניתוח התבצע בארץ האם יש דרך אחרת לטפל חוץ מכניסה חוזרת לחדר ניתוח ? במידה ואין מנוס מניתוח חוזר האם החלפת השתלים תהיה רק בשד אחד ? האם זה אומר שזה צריכה שתל מחוספס שבעצם מסוכן ? או מיקום החדרה תת עורי ? האם אני צריכה שוב לשלם את עליות הניתוח ? האם כל התופעות שציינתי( הצתברות נוזל , עיוות בפיטמה ) צריכים להדליק לי נורה אדומה בקשר לסרטן השד ? מודה לך מראש

ההתייחסות הינה מוקדמת מדי. יש להמתין בסבלנות עד שהכל "מתיישב" במקומו. לא מדברים על החלפה לפני תום השנה. החספוס איננו מסוכן כללץ רק חברה אחת בשלב זה מנועה מלשווק את המתלים המחוספסים שלה. כאמור מוקדם לדבר על עוד ניתוח, בדר"כ משלמים בניתוח מתקן על ההוצאות כולל מרדים, אך לא שכר מנתח. אבל זה משתנה ממנתח אחד למשנהו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית