חלק מתפר נשאר בגוף אחרי הוצאת תפרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/09/2019 | 10:55 | מאת: שיר

הורדתי לפני שבועיים נק חן בכף הרגל, הוצאתי אתמול תפרים אך נראה שאולי נשאר חתיכה קטנה מהתפר ברגל שממש נדבקה, הרופאה התאמצה להוציא את זה והיא הוציאה חלק אחד אבל אחד נראלי נשאר שם דבוק וכבר עם עוד מעליו. התפרים הם לא מהסוג המתמוסס. האם יש סיכון בלהשאיר את התפר בפנים? האם לחזור לכירוג שיפתח את הפצע ויוציא את זה כי תור אליו יקח לי כמה שבועות וזה כנראה כבר יתאחה לגמריי?

אין סכנה בהיוותרות החוט, הוא עשוי להיפלט עד הבקורת ע״י הכירורג, ולא, אני בטוח שהוא יצליח להתמודד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית