צלקת קלואיד בחזה ואופן החלמתה/טיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/08/2019 | 16:48 | מאת: בן

שלום, יש לי מספר צלקות קלואידיות בחזה בכתפיים ובשכמות, לא מזמן הלכתי לרופא שיבדוק לי אחת חדשה יחסית בחזה וכחלק מהבדיקה הוא "תלש" לי חלק קטן מהצלקת עם פנצטה מכיוון שרצה לראןת אם יש משהוא בפנים. רציתי לדעת אם הפעולה הזו עלולה לגרום לצלקת לגדול עוד מעבר למה שהיא הייתה או שדבר כזה קורא רק בכריתה כירורגית? תודה מראש

לא. אינני סבור שאפשר בכלל לתלוש קחו איש בפינצטה... לכל היותר לפצוע אותה. אינני סבור שארע לך נזק כלשהו.

23/08/2019 | 16:58 | מאת: בן

תודה רבה על המענה המהיר! מעריך!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית