סימנים כהים על העור בעקבות סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/01/2013 | 09:28 | מאת: שירן

חבל שלא ניתן להוסיף תמונה.. אני כבר כמה ימים חולה בסינוסיטיס שהתפשט לפנים ולראש.. מה שקורה שבאיזור הפה נוצרו סימנים חומים כהים, בסנטר ובאיזור השפם, הסימנים כהים מאוד ואני גם שחומה, אני לא יודעת האם זה נגרם מהמחלה ומהצינון המוגבר, או שמכרית חמה ששמתי על האיזור , על האף שאולי גרמה לכוויה..מה אפשר למרוח על האיזור? ניסיתי את המשחה "אלוקום" שהייתה לי בבית שעוזרת מעט.. מה אפשר למרוח ? האם יש משהו שאפשר לקנות ולמרוח ללא מרשם רופא?

שלום! אין לי כ"כ מושג לגבי התופעה שאת מתארת, בכל מקרה, גם אם זה נובע מהמחלה היסודית וגם אם זוהי כוייה שטחית, אין צורך למרוח דבר, להמתין, ובעת חשיפה לשמש להשתשמש במסנני קרינה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית