כמוסות קולגן לבליעה של חברת מיוון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/08/2019 | 17:04 | מאת: דלית

רציתי לשאול האם כמוסות קולוגן המכילות את המרכיבים:300 מ"ג קולגן חומצה היאלרונית 60 מ"ג ויטמין c חומצה אסקורבית 60 מ"ג של חברת מיוון אינן מזיקות לבריאות?. צריך לבלוע 2 כמוסות ביום לפי תגובות של נשים נראה שיש שינוי לטובה בעור הפנים אבל מאוד חשוב לי לדעת שלא יפגע לי בבריאות. תודה מראש, דלית

אין לי מושג לגבי החומר המוזכר כאן, ולמרות זאת מסופקתני אם יש לו איזושהי השפעה על עור הפנים, ולגבי הסכונים, כדאי להתעניין בחברה המספקת את המוצר.

08/08/2019 | 10:29 | מאת: דלית

ברור שהחברה אומרת שאין כל סכנה בלקיחת התוסף תזונה אולם יש חוות דעת טובות של נשים שלקחו את התוסף. יש לך מושג עם מי אפשר להתייעץ לגבי המרכיבים של התוסף? תודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית