משהו של הזעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/07/2019 | 20:48 | מאת: ויקטור

האם יש פתרון של אחת ולתמיד לבעייה של הזעת יתר ? יש אצלי בעייה של הזעה בפנים/חלק גוף עליון/ידיים וזה נמשך כבר הרבה זמן בלי שמצאתי טיפול מתאים

פתרון של אחת ולתמיד לא קיים לכל הגוף, הבוטוקס עשוי לשמש פתרון לאזורים נבחרים ככפות הידיים או בתי השחי, אך יש לחזיר על הטפול מדי מספר חודשים, והפחתה של הזעה באזור אחד עלולה להגביר באזור אחר. פתרונות ניתוחיים עשויים לעזור גם כן באזורים נבחרים אך לא יפתרו בעייה של האזורים האחרים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית